Despre mine

Eu, Cătălin Constantin Măruță, declar pe propria răspundere că m-am născut vesel, iar asta, vă previn, e o boală cronică. Am văzut așadar lumina zilei la 27 ianuarie 1978, la Tg. Jiu.

Am absolvit Facultatea de Drept – urmând tradiția familiei – dar pe urmă, am intrat în audiovizual și am descoperit că mă reprezintă mai bine.

De prin 1999, fac televiziune și învăț zilnic, ofer zilnic, descopăr zilnic oameni, fapte, lucruri surprinzătoare.

Sunt căsătorit cu Andra, iubita și prietena mea, suflet pereche, femeia în care am încredere, pe care o iubesc și care mă cunoaște cel mai bine.

Deși vremurile în care trăim sunt așa cum sunt, am fost prea calm ca să părăsesc țara definitiv, dar prea neliniștit ca să rămân la Tg. Jiu. Ca o frumoasă soluție de mijloc, am rămas în București, unde îmi pot face meseria cu adevărat, unde am atâția prieteni.

În rest… mă consider un om normal, jovial, echilibrat. Îmi place să călătoresc mult, colecționez ceasuri și cumpăr obiecte deosebite de oriunde mă duc.

În acești zece ani de televiziune, am învățat să privesc lucrurile din cât mai multe unghiuri, să mă pun în locul omului din fața mea, să înteleg o situație în profunzime. Și am mai învățat un lucru neprețuit: că poți trata prin zâmbet și prietenia, dar și ostilitatea cuiva. E o chestiune de respect de sine, de bunăvoință.

Pe voi, cei ce vă veți alătura acestui blog, va consider prietenii mei, sunteți oamenii care îmi sunt alături, mă înțeleg și mă susțin. Și vă mulțumesc din tot sufletul!