O bucurie imensa. Voi fi tata!

Da, am ajuns si in acest moment fantastic. Voi fi tata, Andra e insarcinata in luna a patra si se simte excelent!

In ultima vreme, eram intrebat din ce in ce mai des, de catre colegii ziaristi, cand cred ca voi avea un copil. Am spus de fiecare data adevarul, in sensul ca eram pregatit, ca sufletul meu astepta aceasta intregire.

Probabil ca numai aceia care traiesc ceea ce traversez eu acum ma pot intelege complet. E un sentiment complex, de emotie amestecata cu fericire, cu nerabdare, cu exaltare si foarte multa forta.

Perspectiva de a devein tata imi da un sens si o energie care, pentru prima data, se raporteaza la propriul meu copil. E uluitor cat te poate mobiliza ideea ca vei fi parinte. In rest, cand te zbati doar pentru tine, te opresti acolo unde crezi ca e limita aspiratiilor tale obisnuite. Iti acorzi amanari si lejeritati, poti lenevi sau fabula… Esti prea liber si, cateodata, prea inconstient. Dar atunci cand stii ca vei avea un copil, prioritatile si avantul tau personal se schimba radical.

Ma simt foarte norocos. Noi chiar in vara asta ne-am dorit un bebe si, iata, visul ni s-a concretizat in cel mai frumos mod, ne-am vazut dintr-o data in postura de viitori parinti,  n-a fost nevoie sa asteptam prea mult sau sa fim impacientati.

Multa lume ne considera niste viitori parinti perfecti si imi doresc sa fiu demn de aceasta incredere si de aceasta anticipare.

Celor care se vor intreba ce-mi doresc, baiat sau fata, le pot spune cu toata sinceritatea ca, indiferent ce va fi, noi vrem din tot sufletul sa fie un copil sanatos si sa-l crestem in vremuri frumoase.

Multumesc pentru mesaje!

102 Comentarii

  1. Felicitari Catalin si noi avem 2 baieti Virgil Gabriel de 6 ani si Darius Stefan de 3 ani nimic pe lumea asta nu este mai frumos decat sa fii parinte felicitari si sa aveti un bebelus sanatos si fericit . Va pupam pe toti 3.

  2. mai cata, cand vine pe lume printisorul vostru???????? ca abia asteptam sa va vedem impreuna

Introdu Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*