de gaviota pe Mar Sep 18, 2007 1:03 pm
Prietena lui Fuego, la a doua sarcina pierduta
Mireille-Astrid Popa
   L-am contactat telefonic pe Fuego pentru a afla mai multe detalii despre tragicul eveniment prin care au trecut el si logodnica sa, Ana, care a pierdut recent sarcina. - Ce stare de spirit ai si cum te gandesti sa depasiti momentul tu si iubita ta, Ana? - Da, bineinteles ca trebuie se ne revenim. Vom pleca la inceputul lui octombrie in Israel, vreo 10 zile, ca sa ne reculegem. Cunoastem acolo o familie, Mariana si Natan, care organizeaza plecari la Mormantul Maicii Domnului, la Mormantul Sfant si vrem sa luam pamant sfintit de la Cana Galileii. Noi, in general, suntem crestin-ortodocsi, iar Ana este optimista, spre deosebire de mine. - Dar sunteti tineri amandoi, aveti puterea sa va mai ganditi la un viitor copil. - Da, e adevarat. Dar Ana face acum un tratament cu antibiotice si urmeaza sase luni de recuperare. Ana e bolnava si din acest motiv nu a reusit sa tina sarcina. Ea a mai incercat o data si nu a reusit sa aiba copilul. Atunci, era gravida in doua luni, iar de data aceasta era gravida in trei luni. - Stii ce ar fi urmat sa aveti, asta in cazul in care sarcina se finaliza cu bine? - Da, un baiat! - Si, in perspectiva, ce v-ati dori? - Abia anul urmator ne gandim sa incercam din nou sa avem un copil. Mi-as dori sa fie sanatos, indiferent daca va fi fata sau baiat. Chiar daca vom avea un copil, eu si Ana ne gandim sa infiem unul. Poti astfel sa faci un lucru pe care nu-l face oricine. Ii sfatuiesc pe parintii care nu au copii sau care au sa infieze un copil. Cei aflati in orfelinate, la varsta de 18 ani sunt dati afara. - Te-ai gandit la o carte in care sa se scrie despre drama prin care ai trecut? - M-am gandit la o carte, "Scrisorile mele", ce va fi lansata anul viitor, in care voi spune mai multe lucruri. Am doi saci de scrisori adunate de la fanii mei. In plus, cea care va scrie cartea, Dora Alina Romanescu, va vorbi si despre evenimentele tragice prin care am trecut eu si logodnica mea, Ana. (Mireille Astrid Popa) Desi este o persoana tot timpul vesela si plina de viata, de data asta, l-am gasit pe Fuego foarte trist. Motivul fiind pierderea bebelusului pe care atat el, cat si iubita lui, Ana, il asteptau cu atat de mult entuziasm. "Nici nu stiu cu ce sa incep si cum sa ma exprim pentru ca e o situatie destul de delicata pentru mine, dar si pentru Paul", ne-a spus Ana. "Dar, date fiind regulile vietii unei persoane publice decare am tinut mereu seama pana acum, ma gandesc ca trebuie sa vorbesc despre asta. Din respect pentru admiratorii lui Paul, pentru marele public, pentru prieteni, cunostinte si pentru toti cei care s-au bucurat nespus atunci cand au aflat ca vom avea un copil. Din pacate, nu intotdeauna ceea ce ne dorim cu atta ardoare se si intampla. M-am straduit din rasputeri sa pastrez sarcina pana la capat si, desi medicul meu curant ma avertizase inca de la inceput ca e foarte dificil, noi am sperat pana in ultimul moment. Am vrut sa aflam si o alta parere cel putin la fel de pertinenta si am mers de curand la o clinica privata in Viena. Din pacate, rezultatele analizelor au fost aceleasi si medicii au hotarat sa intrerupa evolutia sarcinii pentru a nu avea probleme grave mai tarziu. Vestea a fost implacabila, iar acum incercam sa facem fata efectelor care ne-au scos din ritmul nostru normal de viata, pentru ca ne-am dorit sa fim parinti", ne-a spus Fuego. Cert este ca din aceasta saptamana, Ana a inceput un tratament, cu antibiotice si injectabile, timp de sase luni, caruia ii va urma un altul la fel de intens. Atat Fuego, cat si Ana spera din tot sufletul ca anul viitor vor deveni parinti. Dupa cat de mult se iubesc, cu siguranta ca Ana si Paul Surugiu, care alcatuiesc una dintre cele mai frumoase perechi din show-biz, isi vor implini cel mai frumos vis al lor.
interviu din realitatea romaneasca

Nimanui nu-i pasa daca esti trist ,asa ca ai putea la fel de bine sa fii fericit!