ce spuneti despre fuego sau paul surugiu

Discutii despre artisti

Moderator: robotika

Mesajde iony mary pe Mar Iun 19, 2007 1:40 pm

Dar unde sunt?Au cununat?...ca nu cred ca s-au casatorit... :-? Oricum sunt asa frumosi... :)
iony mary
De-al casei
De-al casei

Mesajde cecilia_m pe Mar Iun 19, 2007 1:44 pm

Da, sunt de cand i-au cununat pe Georgiana(pe care cred ca ai cunoscut-o in concursul Miss mamica) si pe Petre (fratele Anei). A fost un Material cu Fuego Duminica la Acasa TV la Povestiri adevarate!
cecilia_m
Nou venit

Mesajde iony mary pe Mar Iun 19, 2007 1:52 pm

Aaaa,nu sunt recente...am inteles.Bravo lor ...si tie ... ;)
iony mary
De-al casei
De-al casei

Mesajde stefy*laura pe Mar Iun 19, 2007 6:14 pm

acum nu vreau sa fiu rautacioasa, dar fatza lui fuego nu mi se pare frumoasa :(
Trebuie sa stii sa perseverezi pentru a ajunge la echilibru!
stefy*laura
De-al casei
De-al casei

Mesajde iony mary pe Mar Iun 19, 2007 10:00 pm

Mie ...da... -:[- E dulce rau de tot... ;)
iony mary
De-al casei
De-al casei

Mesajde gaviota pe Mar Iun 19, 2007 10:43 pm

super pozele >:-D< saptamana trecuta a aratat cand a cununat la povestiri duminica :) stefy*laura nu sunt pozele bine trase ;)
Imagine
Nimanui nu-i pasa daca esti trist ,asa ca ai putea la fel de bine sa fii fericit!
gaviota
Locatar
Locatar

Mesajde gaviota pe Joi Aug 30, 2007 2:32 pm

pun si cu fuego :)
Imagine
Imagine
Imagine
Nimanui nu-i pasa daca esti trist ,asa ca ai putea la fel de bine sa fii fericit!
gaviota
Locatar
Locatar

Mesajde iony mary pe Joi Aug 30, 2007 2:42 pm

Super a cantat si el aseara...excelent!
>:-D<
iony mary
De-al casei
De-al casei

Mesajde gaviota pe Vin Aug 31, 2007 11:11 pm

Paul Surugiu alis Fuego ,a atins cea mai inalta culme a popularitatii de la noi din tara ,vocea calda ,dulce,care-ti merge drept la inima ,vorba blanda de ardelean si bunul- simt dobandit de acasa l-au facut pe Fuego sa fie adorat de toate categoriile de public, in ziua cand revista se va afla in mainile dvs.Fuego isi va sarbatori cei 31 de ani ,revista "taifasuri"s-a gandit sa-i ofere si lui un cadou si sa va daruiasca si dumneavoastra ,cateva dintre gandurile sale la ceas aniversar :)

acum pun unele intrebari :) si raspunsuri
-stiu ca Ana e insarcinata?
-da,numai ca Ana are niste probleme de sanatate si nu stim daca va putea pastra copilul,are 3 luni si momentan ,singura noastra grija este ca Ana si puiutul nostru sa fie sanatosi ,dar daca madicul decide ca nu poate duce sarcina pana la capat ,o sa renuntam,sper sa ne ajute Dumnezeu si sa fie bine.
-cum iti explici dragostea asta imensa care vine dinspre publicul tau ,pentru ca trebuie sa-ti spun ca ai succes la toate categoriile de spectatori?
-probabil dragostea si caldura din inima si din cantecul meu ,nu sunt fals ,nu am fite si cred ca asta se simte ,intotdeauna m-am considerat un om simplu ,ca facand parte dintre ei , fiind la fel ca ei si aceeasta a fost una dintre premisele pentru care mi -am atras dragostea lor.

un gand pentru cititorii nostri!

cititorilor revistei"taifasuri" le urez din tot sufletul sa aiba parte de sanatate ,noroc si iubire ,nu in ultimul rand vreau sa-i urez "LA MULTI ANI!"Andrei pentru ca e nascuta in aceeasi zi cu mine si sa idoresc sa aiba parte de tot ce e mai bun pe lume ,ca merita. :)
Imagine
gaviota
Locatar
Locatar

Mesajde iony mary pe Sâm Sep 01, 2007 1:15 pm

Sper sa le fie bine...sa fie sanatos copilul =(( Dap...trebuie sa fie bine!!! ;)
iony mary
De-al casei
De-al casei

Mesajde gaviota pe Mar Sep 18, 2007 1:03 pm

Prietena lui Fuego, la a doua sarcina pierduta

Mireille-Astrid Popa
    L-am contactat telefonic pe Fuego pentru a afla mai multe detalii despre tragicul eveniment prin care au trecut el si logodnica sa, Ana, care a pierdut recent sarcina. - Ce stare de spirit ai si cum te gandesti sa depasiti momentul tu si iubita ta, Ana? - Da, bineinteles ca trebuie se ne revenim. Vom pleca la inceputul lui octombrie in Israel, vreo 10 zile, ca sa ne reculegem. Cunoastem acolo o familie, Mariana si Natan, care organizeaza plecari la Mormantul Maicii Domnului, la Mormantul Sfant si vrem sa luam pamant sfintit de la Cana Galileii. Noi, in general, suntem crestin-ortodocsi, iar Ana este optimista, spre deosebire de mine. - Dar sunteti tineri amandoi, aveti puterea sa va mai ganditi la un viitor copil. - Da, e adevarat. Dar Ana face acum un tratament cu antibiotice si urmeaza sase luni de recuperare. Ana e bolnava si din acest motiv nu a reusit sa tina sarcina. Ea a mai incercat o data si nu a reusit sa aiba copilul. Atunci, era gravida in doua luni, iar de data aceasta era gravida in trei luni. - Stii ce ar fi urmat sa aveti, asta in cazul in care sarcina se finaliza cu bine? - Da, un baiat! - Si, in perspectiva, ce v-ati dori? - Abia anul urmator ne gandim sa incercam din nou sa avem un copil. Mi-as dori sa fie sanatos, indiferent daca va fi fata sau baiat. Chiar daca vom avea un copil, eu si Ana ne gandim sa infiem unul. Poti astfel sa faci un lucru pe care nu-l face oricine. Ii sfatuiesc pe parintii care nu au copii sau care au sa infieze un copil. Cei aflati in orfelinate, la varsta de 18 ani sunt dati afara. - Te-ai gandit la o carte in care sa se scrie despre drama prin care ai trecut? - M-am gandit la o carte, "Scrisorile mele", ce va fi lansata anul viitor, in care voi spune mai multe lucruri. Am doi saci de scrisori adunate de la fanii mei. In plus, cea care va scrie cartea, Dora Alina Romanescu, va vorbi si despre evenimentele tragice prin care am trecut eu si logodnica mea, Ana. (Mireille Astrid Popa) Desi este o persoana tot timpul vesela si plina de viata, de data asta, l-am gasit pe Fuego foarte trist. Motivul fiind pierderea bebelusului pe care atat el, cat si iubita lui, Ana, il asteptau cu atat de mult entuziasm. "Nici nu stiu cu ce sa incep si cum sa ma exprim pentru ca e o situatie destul de delicata pentru mine, dar si pentru Paul", ne-a spus Ana. "Dar, date fiind regulile vietii unei persoane publice decare am tinut mereu seama pana acum, ma gandesc ca trebuie sa vorbesc despre asta. Din respect pentru admiratorii lui Paul, pentru marele public, pentru prieteni, cunostinte si pentru toti cei care s-au bucurat nespus atunci cand au aflat ca vom avea un copil. Din pacate, nu intotdeauna ceea ce ne dorim cu atta ardoare se si intampla. M-am straduit din rasputeri sa pastrez sarcina pana la capat si, desi medicul meu curant ma avertizase inca de la inceput ca e foarte dificil, noi am sperat pana in ultimul moment. Am vrut sa aflam si o alta parere cel putin la fel de pertinenta si am mers de curand la o clinica privata in Viena. Din pacate, rezultatele analizelor au fost aceleasi si medicii au hotarat sa intrerupa evolutia sarcinii pentru a nu avea probleme grave mai tarziu. Vestea a fost implacabila, iar acum incercam sa facem fata efectelor care ne-au scos din ritmul nostru normal de viata, pentru ca ne-am dorit sa fim parinti", ne-a spus Fuego. Cert este ca din aceasta saptamana, Ana a inceput un tratament, cu antibiotice si injectabile, timp de sase luni, caruia ii va urma un altul la fel de intens. Atat Fuego, cat si Ana spera din tot sufletul ca anul viitor vor deveni parinti. Dupa cat de mult se iubesc, cu siguranta ca Ana si Paul Surugiu, care alcatuiesc una dintre cele mai frumoase perechi din show-biz, isi vor implini cel mai frumos vis al lor.

interviu din realitatea romaneasca
Imagine
gaviota
Locatar
Locatar

Mesajde Alexuta89 pe Mar Sep 18, 2007 2:34 pm

Imi pare tare rau ptr ea,dar Dumnezeu poate ca o sa-i ajute data viitoare.Un copil e ceva nemaipomenit.Chiar aseara m-am uitata la un film pe pro "Mama la 16 ani" am plans cat am putut,nici nu stiam ce e cu mine :">
Apropo .. a fost la Buhusi la Zilele orasului ,daca fac rost de niste poze le pun aici
ptr Gaviota
Alexuta89
Locatar
Locatar

Mesajde iony mary pe Mar Sep 18, 2007 7:50 pm

:( :( :(
chiar m-a intristat vestea :( :( :( imi pare sincer rau...sper sa le fie mai bine in viitor din acest punct de vedere...
iony mary
De-al casei
De-al casei

Re: ce spuneti despre fuego sau paul surugiu

Mesajde gaviota pe Sâm Noi 17, 2007 3:10 am

l am vazut dupa mult timp la o emisiune 8-| se vede ca e inca trist ,sper sa isi revina
Imagine
gaviota
Locatar
Locatar

Mesajde samira*myry pe Sâm Noi 17, 2007 9:30 am

:-O :-O :-O :-O :-O :-O eu nu am stiu de asta.. :-O :-O uffffff....sper sa reuseasca sa faca un alt bebe si sa fie sanatosi bebele, ana si fuego >:-D< >:-D< >:-D<
Imagine
لذي يكون أنت أن يقضي الحياة أنا أعيش? أنا أعرف لا يعيش [إيم] لا كاملة وأنا أن يكون, غير أنّ قبل أن أنت تبدأ يدلّ أصابع… تأكّدت أياديك نظيف!
samira*myry
De-al casei
De-al casei

Mesajde gaviota pe Vin Dec 14, 2007 11:23 pm

felicitari Fuego pentru premiu trei la "Gala 10 pentru Romania" =D>
Imagine
gaviota
Locatar
Locatar

Mesajde brindushi pe Vin Dec 14, 2007 11:36 pm

atat pot as zic despre Fuego in aceasta perioada: "impodobeste mama bradul, impodobeste tata bradul... " :X nu am ascultat atata Fuego tot anul cat am ascultat in ultimele saptamani.... la serviciu...culmea...
Livin' might mean takin' chances, but they're worth takin'
Lovin' might be a mistake but it's worth makin'....[...]
brindushi
De-al casei
De-al casei

Mesajde samira*myry pe Lun Dec 17, 2007 7:04 pm

a fost sambata la surprize-surprize impreuna cu Ana :) colindele lui ma da gata in perioada asta...sunt superbe 8-) 8-)
(emisiunea a fost inregistrata)
Imagine
لذي يكون أنت أن يقضي الحياة أنا أعيش? أنا أعرف لا يعيش [إيم] لا كاملة وأنا أن يكون, غير أنّ قبل أن أنت تبدأ يدلّ أصابع… تأكّدت أياديك نظيف!
samira*myry
De-al casei
De-al casei

Mesajde gaviota pe Mar Dec 18, 2007 6:06 pm

asa e myry am vazut si eu emisiunea, mi a placut si surpriza facuta fetei :)
Imagine
gaviota
Locatar
Locatar

Mesajde gaviota pe Mie Ian 23, 2008 12:00 am

este la agentu vip :) povesteste cum a fost cand a fost in America si ca o sa mearga in israel si de ce nu e difuzat la radio la care el a zis ca nici nu trebuie ca el e multumit cu spectacolele :)
Imagine
gaviota
Locatar
Locatar

Mesajde Sanda-myhaela pe Mar Apr 13, 2010 4:52 pm

Fuego este baiatul trimis de ingeri sa ne faca viata mai frumoasa, plina de culoare.Este mereu vesel, cu zambetul pe buze, chiar daca sufletul ii plange, iubeste viata si oamenii chiar daca acestia il dezamagesc de multe ori, traieste pentru muzica si pentru fanii lui. Cand il asculti cantand si il privesti in ochi, trecutul si viitorul nu mai exista, ci doar acel moment, de poveste, in care invatam sa iubim, sa daruim si sa iertam.
Cu el canta pasarile, cu el ne mangaie vantul, cu el infloresc copacii, cu el se topeste zapada....el e PRIMAVARA!!!!!!
In sufletul lui gasesti pacea, iubirea, pasiunea, tandretea, implinirea. Cauta si te vei regasi acolo.......
Asa l-am vazut eu pe Paul....si ii multumesc ca exista!!!!!!!!!!!!!!
Sanda-myhaela
Nou venit

Anterior

Înapoi la Despre artisti